בלפריטיס והסבר על ממצא בדיקת העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/03/2021 | 20:37 | מאת: גלעד

ממצאים בדיקת ראיה לתע עין ימין 18 עין שמאל 17 Ou בלפריטיס לחמית שקטה ,קרנית שקופה, לשכה עמוקה וצלולה,אישון חופשי,עדשה זכה,בהרחבה זגוגית נקייה,דבקה גבול חד,גוון תקין,מקולה שטוחה,רשתית צמודה. מימין לטיס וצלקות בהיקף תחתון.נשאלתי על ידי הרופא האם עשיתי טיפול לייזר וזה שלילי. קיבלתי טיפול ב eyecare ותחליפי דמעות בשתי בדיקות האחרונות נמצא שיש לי תהליך של pvd ופה זה לא צוין. מה זה לטיס וצלקות בהיקף תחתון וכמה זמן של טיפול ביובש אני צריך לעשות כדי להבין שהטיפול לא עוזר ולחזור לרופא העיניים? תודה דוקטור.

שלום גלעד לאטיס הוא ממצא ברשתית שבדרך כלל לא דורש טיפול. לגבי היובש: אתה אמור להרגיש הקלה אחרי שבוע-שבועיים. אם התלונות ממשיכות ייתכן ונדרש טיפול אחר או נוסף. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין