הפרעת ראייה כמו פלוטרס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/03/2021 | 14:32 | מאת: עדי

שלום, שמי עדי בת 28 בריאה ללא מחלת רקע. לפניי כחודשיים בערך התחלתי להרגיש כמו פלוטרס, הפרעת ראייה... זבובים, גופים צפים. עשיתי 3 בדיקות אצל שני רופאים עיניים שונים ,שטענו שהם לא רואים שאני סובלת מפלוטרס, הרופא עיניים חשד למשהו נוירולוגי. נבדקתי אצל נוירולוג שחשד בתסמונת של לחץ תוך גולגלותי, עשיתי mri והוא יצא תקין. ארובות העין המצב תקין, א מ מרכיבה גם עדשות ואין אפילו שריטות בקרנית ממש הכל תקין בבדיקות , ובmri אין עדות לתסמונת לחץ תוך גולגולתי. רציתי לדעת מהיכן ההפרעות האלה מגיעות? ומה אפשר לעשות? האם אפשר לסבול מפלוטרס אבל לא רואים את זה בבדיקות.. ? אני מרגישה שהראייה שלי לא חדה כמו בעבר. תודה!!

לרוב תהיה עדות בבדיקת העיניים לפלוטרס. אם התופעה נמשכת או מחמירה יש לגשת לבדיקת עיניים חוזרת.

מנהלי פורום בריאות העין