לחץ בעיניים מטורףףף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/03/2021 | 20:23 | מאת: דוד

שלום אני סובל מלחץ וכאבים בעיניים הרבה זמן . הלכתי לרופאת עיניים והיא טוענת שהכל בסדר ואומרת שיש לי רק טיק בעיניים (מהלחץ של בעיניים אני מוציא תעיניים וגם שמצמץ אני מגלגל אותם כלפיי מטה) ובנוסף אומרת שיש לי ממש יובש בעיניים ונהיתי בזמן האחרון רגיש לאור נסיתי בהתחלה את ג'נטיל ולא עזר ואז אמרה לי לקחת סיסטיין אני למעלה מ3 שבועות עם סיסטיין וזה לא עוזר אני ממש סובל מהעיניים וראיתי קצת באינטרנט שאם במידה יש משהו ומזניחים זה יכול לגרום לאיבוד של העין הרופאה קבעה לי תור לעוד חודשיים ושבועיים

אם התלונות של הלחץ והכאבים בעיניים ממשיכות אני ממליץ לחזור לרופא לייעוץ לגבי הבירור והטיפול הנדרשים. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין