בדיקת עיניים לתינוק בן 4 חוד

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/02/2021 | 16:30 | מאת: רעות

מוטרדת.. אתמול עשיתי בדיקת עיניים לתינוק שלי בן 4 חוד'.. שמו לו טיפות להרחבת אישונים ומאז חלפו 24 שעות ועדיין האישונים שלו נראים לי מורחבים! אני בחששות?? למה זה לא מתכווץ לגודל שהיה? האם הטיפות עלולות לגרום נזק?

הי רעות ההשפעה של חלק מהטיפות שבהן משתמשים בבדיקת ילדים ותינוקות יכולה להימשך מספר ימים וזה תקין לגמרי ולא מזיק. אם את לא רגועה את יכולה לדבר עם הרופא או המרפאה ולברר אילו טיפות התינוק קיבל ומתי זה אמור לעבור רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין