דמעות וגירוי בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/02/2021 | 18:34 | מאת: חן

שלום, אני לוקחת קיורטן כחודשיים וחצי (20 מ"ג פעם ביום), לאחר כחודש התחילה לי תופעה של דמעות וקצת גירוי בעיניים (דבר שלא היה לי בעבר), מצב שממש מקשה על התפקוד וגם אני חוששת שיזיק לעיניים. אני שוקלת להפסיק את הטיפול בקיורטן. האם מבחינה בריאותות זו תופעה שמצדיקה הפסקת הטיפול? תודה.

הסמנים שאת מתארת מתאימים ליובש. יש ליטול תחליפי דמעות ללא מרשם 4 פעמים ביום. אם אין שיפור, יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים ולפי הממצאים לשקול אם יש מקום להפסקת הטיפול.

16/02/2021 | 13:12 | מאת: חן

תודה רבה על המענה!

מנהלי פורום בריאות העין