ניתוח prk עובי קרנית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/02/2021 | 14:30 | מאת: יוסף

שלום דר. יש לי שאלה שמעסיקה אותי כבר הרבה זמן ואשמח לתשובה. הלכתי לשתי בדיקות התאמה במכונים שונים ומכון אחד אמר לי שאני מתאים לprk ומכון שני אמר לי שאיני מתאים בגלל עובי הקרנית. הקרניות שלי 480 מיקרון, ומספר -5.5 עם -2.75 צילינדר. לפי זה אמרו לי שיישאר לי 370 מיקרון שזה מעל המינימום של 350. אני מאד רוצה לעבור ניתוח prk ולא השתלת עבדה בשום אופן. לפי דעתך זה אפשרי?

יש להסתכל על מכלול הנתונים כדי לקבוע סופית, אך עובי הקרנית בלבד אינו שולל את הניתוח.

מנהלי פורום בריאות העין