כאב עמום בעיניים ובראש מאחורי העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2021 | 14:05 | מאת: אורי

שלום רב, בן 46 בריא, סובל מזה 20 יום, מכאב קל ועמום בעיניים, עם הרגשת צריבה קלה מאוד, מלווה בהרגשת כבדות בעניים והרגשת כבידות בפתיחת העפעפים, כמו כן כאב קל מראש באזור מאורי העניים, וגם סחרחורת קלה שקשורה איכשהוא לתזוזת העיניים. הרגשה זו מלווה אותי לכל אורך שעות היום. אני קצת מוטרד ודואג, מה זה יכול להיות ואילו בדיקות עליי לבצע. נא התייחסותכם ותודה מראש

יש לגשת לבדיקה רופא עיניים, כמו כן יש לשקול בדיקת רופא אף אוזן גרון אם היתה הצטננות לאחרונה.

מנהלי פורום בריאות העין