שטפי דם חוזרים בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/01/2021 | 20:56 | מאת: אבי

אני מקווה שכאן אמצא מענה. אני בן 50 מושתל כליה מזה 10 שנים. מזה מספר שנים שאני חווה שטפי דם בעיניים ועם השנים התופעה מגיעה בתדירות גבוהה. בשנה האחרונה כמעט כל חודש אני עם שטפי דם בעיניים. זה מראה לא נעים מה עוד שתהליך ההחלמה לוקח יותר משבוע. הייתי אצל כמה רופאי עיניים ולא מצאו שום סיבה מבחינת העיניים. לחץ דם שלי מאוזן, לא מרים כבד. לטענת הרופאה במפגש האחרון כנראה יש לי נימים חלשים ובכל מאמץ קטן אפילו בשירותים מתפוצץ לי נים. המצב מטריד אותי. אשמח לעצה והמלצה כיצד לפעול.

הי אבי לפעמים בעיות כמו שאתה מתאר נגרמות בגלל בעיית קרישה או תרופות שמעקבות את קרישת הדם. תוכל להתייעץ עם רופא המשפחה לך ולהבין אם אתה נוטל כאלו. לצערי ברוב המקרים, לא מפסיקים סוג כזה של טיפול כדי לטפל בבעיה שממנה את סובל. לפעמים טיפול בטיפות נגד יובש או אלרגיה יכול לעזור...תתיעץ עם רופא העיניים המטפל בך. רפואה שלמה!

מנהלי פורום בריאות העין