חשיפת יתר לאור כחול- האם נגרם נזק בלתי הפיך?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/01/2021 | 14:35 | מאת: יעל

היי ד"ר, רכשתי מכשיר קוסמטי לשימוש ביתי שפועל על תאורת לד כחולה, העין נחשפה למספר שניות באופן ישיר ללד הכחול ללא הגנה על העיניים. האם יכול להיגרם מכך נזק בלתי הפיך? האם יש צורך בביצוע בדיקות לרשתית, או שבמידה ונגרם נזק הוא יתגלה תוך מספר שנים מהיום? תודה רבה

אם שום דבר לא מפריע לך סביר מאוד להניח שלא נגרם כל נזק. אם משהו מציק לך או שאתה עדיין מוטרד, תוכל להיבדק אצל רופא עיניים. בדיקת קרקעיות העיניים תוכל לעזור לאבחן אם נגרם נזק כלשהו. רפואה שלמה!

מנהלי פורום בריאות העין