אלרגיות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/02/2013 | 14:49 | מאת: שמוליק

1.שלום רציתי לדעת מה גורם לבן אדם שאף פעם לא היה אלרגי לבצל או למשהו בעין לפתח תגובה אלרגית לבצל ? 2.האם גירודים בעין זהו סוג של אלרגיה ? האם דבר זה יכול לחלוף מעצמו 3.האם שימוש בליבוסטין יכול להרוס את הראיה לבן אדם שראיתו היא 6/6 4.ואכי חשוב האם לטיפות אם לאלרגיה או כול סוג אחר שהוא יש היכולת לעשות בתאים בעין ולגרום לבן אדם להיות אלרגי כרגע אני אלרגי למשהו אחד האם זה יכול לעשות אותי אלרגי לעוד דברים לדוגמה אבק ? 5. האם ידוע לך על משהו טבעי כנגד אלרגיות ואם כן על מה היית ממליץ ? הודה לכם אם תתיחסו לכלל שאלותי זה ממש חשוב תודה רבה מראש ?..

03/02/2013 | 21:29 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום שמוליק, בתשובה לשאלותיך. 1. לא ניתן לדעת מה גורם פתאום לאלרגיה. הגוף מפתח רגישות לחומרים מסויימים ואין לכך הסבר. 2. כן. עם טיפול ולפעמים גם ללא טיפול, הגרד עשוי לחלוף. 3. להטיפול בליבוסטין לא אמור לגרום לנזק לעיניים. 4. טיפות נגד אלרגיה לא אמורות לגרום לאלרגיה נוספת. 5. אינני מתעסק בתחום הרפואה הטבעית. יש פורומים מקצועיים בעניין זה. אין אף שיטה טבעית מוכחת למניעת אלרגיה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום בריאות העין