ביצעתי פאנוח oct אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/01/2021 | 22:55 | מאת: עמנואל

עין ימין קונטור פוביאלי קיים. אטרופיה של הרשתית הפוביאלית. אי סדירות של שכבת ה- RPE הסובפוביאלית , ללא עדות לנוזל. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-145 מיקרון. עין שמאל קונטור פוביאלי קיים. אטרופיה של הרשתית הפוביאלית אי סדירות של שכבת ה- RPE הסובפוביאלית , ללא עדות לנוזל. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-123 מיקרון

יש לגשת עם התשובה לרופא המטפל. לפי מה שרשום הרשתית דקה.

19/01/2021 | 21:33 | מאת: עמנואח

כמובן שאגש. לפני כן אשמח לקבל תשובה מה זה אומר רשתית דקה מה אני אמור לעשות? ואיזה סוג טיפול? והאם זה יגביל אותי בנהיגה כיום ובעתיד? תודה מראש

מנהלי פורום בריאות העין