בקשר לנימי דם ש יוכל להיות נוצרו מעדשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/01/2021 | 22:56 | מאת: דודו

אני לפני חמש שנים הייתי משתמש בעדשות תקופה והפסקתי בעקבות דלקות וכיום אני לא משתמש בעדשות רק משקפיים ושמתי לב שיש לי נימי דם בעינים צירפתי תמונות לא יודע אם נוצרו מהתקופה של העדשות או היו לפני שאלה עם עין עם נימי דם יכולה לפסול התאמה ללייזר והאם הקרנית שלי נראית לך תקינה בתמונות שצירפתי בשתי העיניים אשמח לחוות דעת

לא ניתן לעבור על התמונות. נימי דם. החלט יכולים להיות מהתקופה של עדשות המגע ואין הם סיבה לפסול לייזר

17/01/2021 | 23:11 | מאת: דודו

אוקי הבנתי שנימי דם זה לא משהו דפוסל ניתוח לייזר בעקבות הדלקות שהיו לי בעינים בתקופה של כשנה שהרכבתי עדשות מגע יכול להיגרם לי מהם צלקות הרפס פטריגריום כול הבעיות האלו כי לפעמים העין שלי נהיית אדומה ומגרדת ויש לי נים אני חושב שיוצא מתחילת העין לאישון שנהיה ממש אדום שזה קורה והעין מגרדת ודומעת וזה התחיל לי רק שסיימתי עם העדשות מגע אם זה צלקת פטריגריום שנוצר מהדלקות של העדשות

אין קשר בין פטרי גיום ועדשות מגע.

19/01/2021 | 03:12 | מאת: דודו

אז אתה אומר שאין מצב שמדלקות חוזרות בעינים כתוצאת מהרכבת עדשות מגע לא יכול להיגרם נזק לקרנית של צלקת/הרפס פטריגריום וכדומה ומחלות עיניים ?

מנהלי פורום בריאות העין