בדיקת קרטוקונוס......

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/12/2020 | 09:13 | מאת: חוה

שלום, אני עם משקפיים. בעין אחת מידה 8 ורואה טוב. בעין השניה אני לא רואה מספיק טוב (מס' 6.5 במשקפיים) וכמה שהאופטימטריסטים הוסיפו לי במס' של המשקפיים אפילו עד 9 זה לא שיפר את החדות הראיה. בן דוד שלי שיש לו קרטוקונוס אמר שזה נשמע אותה בעיה- ויש לזה גם סיכוי כי יש את זה במשפחה והבנתי שזה גנטי. רציתי לשאול כמה שאלות: האם התאור שלי מתאים לבעיה הזו וכדאי לבדוק זאת? האם אתה מטפל/ בודק קרטוקונוס? מהן דרכי הטיפול בקרטוקונוס? תודה רבה

בכדי לבדוק אם מדובר בקרטוקונוס, יש לגשת לצילום מיפוי קרנית. הפניה לצילום אפשר לקבל מרופא עיניים בקופת חולים.

מנהלי פורום בריאות העין