פיענוח בדיקת OCT....

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/12/2020 | 19:09 | מאת: דניאל4848

אני בת 55 ואשמח לחוות דעת בעניין הממצאים הנ"ל; ממצאים עין ימין: קונטור פובאלי שמור. נצפית אירגולריות וגליות ברמת ה RPE­PR המתאימה לדרוזן ושינויי RPE.  ללא עדות לנוזל תת או תוך רשתי. עובי רשתית מרכזית (CMT (מודד 269 מיקרון. לא נצפית משיכה ויטראלית . עין שמאל: קונטור פובאלי שמור. נצפית אירגולריות וגליות ברמת ה RPE­PR עם PED פובאלי על פניו ציברי נדידת פיגמנט המתאימה לדרוזן ושינויי RPE.  ללא עדות לנוזל תת או תוך רשתי. עובי רשתית מרכזית (CMT (מודד 259 מיקרון. לא נצפית משיכה ויטראלית. סיכום והמלצות עין ימין: דרוזן ושינויי RPE עין שמאל:דרוזן ושינויי RPE לציין PED פובאלי עם ציברי פיגמנט ללא נוזלים ­ למעקב צמוד

אנחנו לא מפענחים בדיקות בפורום. כדאי שתשובי לרופא המטפל לצורך הסברים בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין