קושי בקריאה לאחר זמן עם הרכבת משקפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/12/2020 | 23:09 | מאת: מיכל

שלום וברכה .בת 52 לא מרכיבה. משקפיים רואה 6/6 . הקושי שלי היחיד הוא בקריאת ספר או עיתון וכו .לכך יש לי משקפי קריאה 1.5 פלוס .לאחרונה לאחר שאני קוראת, כשעה שעה וחצי אחרי .אני מתחילה לראות מטושטש .הבעיה בעיניים שלי ?או במשקפיים ? תודה מראש

שלום מיכל אם הראיה לרחוק מעולה והראיה לקרוב נחלשת סביר להניח שמשקפיים חזקות יותר לקרוב תוכלנה לעזור לך. לדוגמא פלוס 2 במקום 1.5. אם זה לא עוזר רופא עיניים יוכל לחפש גורם אחר לבעיה. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין