השתלת עדשות שונות בנתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/12/2020 | 13:01 | מאת: שואו

האם מומלץ ויש מספיק ניסיון להשתלת עדשות שונות (אחת לרחוק ואחת לקרוב) בעת ניתוח קטרקט והאם סידור כזה אמור לבטל לגמרי צורך במשקפיים? תודה

הי שואו ניתן להשתיל בניתוח קטרקט עדשות מולטיפוקליות המאפשרות ראיה לקרוב ולרחוק. תוכל להתייעץ עם הרופא המנתח שלך לגבי האפשרות הזו. בהצלחה

18/12/2020 | 14:47 | מאת: שואו

סליחה שלא אמרתי קודם (רציתי לקצר...) אבל עין אחת כבר השתילו לי לראיה מרחוק וכעת אני מתלבט מה לעשות עם העין השניה כך שמולטיפוקל כנראה כבר לא רלבנטי. ותודה על מהירות התשובה

04/02/2021 | 21:00 | מאת: אחד שיודע

לא עניתה על השאלה השואל לא שאל על עדשות מולטי פוקל אלא אם ניתן לשים לעין אחת לקרוב ולעין השנייה לרחוק , והתשובה כן רק חבל שהמנתחים לא מציעים זאת לכל המנותחים הם מציעים זאת רק לידידים ולקרובים .

מנהלי פורום בריאות העין