צריבה בעיניים הנובעת מהפנים לחוץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/12/2020 | 02:09 | מאת: חנה

ראשית תודה על הפורום! רציתי לשאול, אני בת 24 משקפים 3.5, 3.0 בחודש האחרות התחיל לי הרגשה של צריבה (שורף) שנובעת מפנים העין כלפי חוץ ואז העין מתחילה לדמוע. אין הרגשה של גוף זר או יובש. ההתקף נמשך בין 3 ל5 דקות ונעלם כמו שהוא מופיע ללא התראה או תהליך. ההתקפים נעשים תכופים יותר עם הזמן פעמים שלוש ביום. אשמח מאוד אם תוכלו להדריך אותי מה לעשות! תודה מראש!!

הי חנה התלונות שלך דורשות בדיקת רופא עיניים. כדאי לוודא שאין זיהום או פגיעה אחרת בעין שהם המקור לכאבים. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין