חוסר יכולת לסגור את העיניים בלילה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/12/2020 | 18:55 | מאת: ליאת

הייתי אצל הרופא משפחה שלי כי שרפו לי העיניים והייתה לי הרגשה של כבדות בעפעפיים והוא טען שיש לי דלקת אבל אני לא מצליחה לעצום את העיניים עד הסוף בלילה כאילו העפעפיים לא נסגרים עד הסוף? אני בקושי נרדמת בלילה ומתה מפחד שזה יישאר ככה קבוע

הי ליאת בהחלט יכול להיות שבגלל דלקת בעפעפיים יש נפיחות שמפריעה לסגירת העיניים. מציע לך להיבדק אצל רופא עיניים ולקבל טיפול מתאים...רוב הסיכויים שזה ישתפר במהירות עם טיפול מתאים. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין