תשישות וחולשה בראיה מעומס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/12/2020 | 12:09 | מאת: דוד

שלום רב .הייתי רוצא לשאול על מקרים של צעירים שמעמיסים על עצמם עומס לימודים או מכורים למסכי מחשב שעות ארוכות והם סובלים מתשישות כאבי עיניים וקוצר ראיה האם יש לזה קשר בשחיקת הדופמין? האם יש לכם נסיון בבעיות כאלה? האם ירידה בדופמין משפיע עם בריאות העיינים? והאם חשיפה של שעה וחצי ביום לשמש עוזרת לזה ? או טיפול אחר

הי דוד מכיר את התלונות שאתה מתאר. בדרך כלל קשור ליובש בעיניים או למאמץ הניכר בראייה ממושכת לקרוב. מהסיבות הללו הפסקה ופעילות בחוץ יכולים לעזור. לגבי הקשר לדופמין - אני לא מכיר את הנושא. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין