טיפול בפזילה ע"י עדשות מגע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/11/2020 | 14:42 | מאת: יוסף

היי, עברתי ניתוח פזילה בגיל 13, הפזילה חזרה מעט בשנים האחרונות (היום בן 36). האם טיפול בעזרת עדשות מגע יכול לעזור? אני מבין שהדעות חלוקות. מתי יכול לעזור ומתי לא? תודה

הי יוסף לפעמים שימוש בעדשות או משקפיים יכול להקטין פזילה. זה על ידי שימוש בשרירי העיניים שיכולים לקרב את העיניים זו לזו. פעילות זו קשורה ב"מספר" שמרכיבים. ישנם מספר סוגים של פזילה ואתה גם אחרי ניתוח...כדי לקבל תשובה רצינית אתה צריך להיבדק על ידי רופא עיניים שמומחה לניתוחים פזילה (רופא עיניים ילדים). בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין