כתמים לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/11/2020 | 19:39 | מאת: מוניקה

שלום, עברתי לפני שבוע ניתוח קטרקט שעבר בשלום ובמהירות - כ 4 ימים אחרי התחילו להופיע מדי פעם כתמים בצבע כחול עם נטייה ללבן בעיקר במקומות בהם יש אור חזק - כמו מסדרון , חדר וכאלה . מדאיג אותי ביותר. חוצמזה אין לי כל כאבים ואני לוקחת טיפות 4 פעמים ביום. תודה מראש.

הי מוניקה הרבה פעמים יש "כתמים" או הילות סביב מוקדי אור בתקופה שלאחר הניתוח שחולפים. בכל מקרה, אם התופעה מטרידה אותך, ובעיקר אם מופיעים כאבים או ירידה בראייה,אני מציע לך לפנות לרופא המנתח או למחלקה המנתחת לצורך בדיקה וייעוץ. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין