עדשות מגע - בדיקת רופא.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/11/2020 | 23:34 | מאת: NOT_FOUND

היי, אני מרכיב עדשות 5-6 שנים, אני לא נמצא תחת מעקב של רופא עיניים .. רק ע"י אופטמטריסט שסה"כ רק בודק לי את הראייה פעם בתקופה .. אם החלטתי לחזור למשקפיים, הנזקים המצטברים של עדשות מגע(יובש, צמיחת כלי דם,שריטות על הקרנית, וכו') במידה וקיימים האם הם ייעלמו מעצמם ? או שיש לעשות בדיקה אצל רופא עיניים ? תודה על המענה :)

כדאי להיבדק על ידי רופא. חלק גדול מהמקרים הללו יכול בהחלט להיעלם, לפעמים נדרש לכך טיפול. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין