כאביי ראש ועיניים כמה שבועות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/11/2020 | 14:52 | מאת: מישהי

שלום אני בת 49 יש לי משקפיים לקרוב מזה שלושה שבועות יש לי כאב ראש ועיניים הבעיה שלא העין עצמה כואבת אלה כאילו מאחוריי העין מתחת לגבות עמוק . בתקופה האחרונה אני יותר צמודה לטלפון או מחשב קוראת ספרים דיגיטליים עובדת במחשב יותר אולי יש לזה השלכות? קיבלתי כדורים למיגרנה שלא עזרו אשמח אם תעזרו לי

אם התופעה היא רק מספר שבועות, ככל הנראה לא מדובר בבעייהעינית מומלץ לפנות לרופא המשפחה ולשקול יעוץ רופא א. א. ג

מנהלי פורום בריאות העין