רואה מטושטש, עשיתי בדיקת oct וזה הפענוח

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/11/2020 | 11:37 | מאת: רפאלה

עין ימין סיגנל נמוך. מבנה רשתית ושקע פוביאלי שמורים. מעט דרוזן. עובי רשתית מקולרית 301 מיקרון. ללא שינוי בהשוואה ל oct קודם. עין שמאל מבנה רשתית ושקע פוביאלי שמורים. מעט דרוזן. עובי רשתית מקולרית 274 מיקרון. ללא שינוי מ oct קודם. מה זה אומר לגבי הטשטוש בראייה?, מתי זה הסתיים הדבר הזה ותחזור ראייה נורמלית?, תודה

02/11/2020 | 11:58 | מאת: רפאלה

רציתי להוסיף שנותחתי קטרקט בעין ימין לפני חודש וחצי

שלום רפאלה צריך להצליב את הבדיקה הזאת עם בדיקה של העיניים שלך כדי לקבל תמונה אמיתית של מצבך. הבדיקה הזו בלבד לא מספיקה. אני מציע לך לפנות לרופא המנתח או למחלקה המנתחת על מנת לקבל הסבר והמלצות לטיפול. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין