כאבי עיניים כרוניים מבצל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/10/2020 | 04:07 | מאת: כאבי עיניים מבצל

שלום, יש לי כאבי עיניים בכל פעם שנחתך בסביבתי בצל ובעיקר שמטוגן בצל בסביבה שלי. זה גורם לי לדמעות, לתחושת צריבה בעיניים באופן לא פרופורציונלי, והצריבה נמשכת גם שעות לאחר מכן. כאבי העיניים לעיתים נמשכים מספר ימים לאחר מכן, והעיניים לפעמים נשארות אדומות. יתכן שהעיניים שלי יבשות, אך האם זה נורמלי או שזו תגובה ממש קיצונית לבצל? האם יתכן שיש לי אלרגיה לבצל? (אני משתדל לא לאכול בצל כך שאני לא בטוח בזה...) והאם עיניים שדומעות במשך שעות ושורפות במשך שעות יש בכך איזושהי סכנה לעיניים? איך ניתן להפחית את הרגישות לבצל? בנוסף חשוב להבהיר, תחושת השריפה בעיניים נגרמת גם כשאיני חותך את הבצל ונמצא בחדר סמוך.

הי הייתי מנסה טיפול בתחליפי דמעות ואולי טיפול אנטי אלרגי במקביל. רופא עיניים יוכל להציע טיפול ולעקוב אחריך כדי לבדוק אם הטיפול אפקטיבי. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין