מספר משקפי ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/10/2020 | 08:46 | מאת: רונית

ארמי בת 60 לפני 4שנים בערך התחלתי לראות לא טוב התחלתי עם משקפיראיה מס 1 ועם הזמן מס2 הכל יש לי גם משקפי ראיה לקריאת ספר אבל אני שואלת על משקפי ראיה לא מקרוב אלא המספר 2שאני מרכיבה אותו כל היום השבוע התחלתי לראות ממש לא טוב בטלויזיה מין טישטוש האותיות שכתובים אני רואה לא ברור ובכפל רואה אותם ויש דבריים שממש מראים למשל למטה בכתוביות ואני רואה אותם יותר באמצע כשלמעשה הם בתחילת הכיתוב האם במיקרה כזה המיספר 2 צריך לעלות מיספר או להוריד מספר אני בקבוצת סיכון לא יוצאת מהבית אבל אוכל לבקש שיקנו לי בינתיים מיספר משקפיים שאולי אתה תגיד

הי רונית יכול להיות שיש צורך לשנות את המספר של המשקפיים אבל גם ייתכן ומשהו אחר בעין גורם לבעיה בראיה (דלקת, קטרקט, בעיה ברשתית). אני ממליץ לך להגיע לבדיקת רופא עיניים כדי לקבל אבחנה מתאימה ולשפר את הראיה. עם מיגון מתאים אפשר ואפילו חשוב ללכת להיבדק את רופא גם בתקופת הקורונה כדי למנוע נזק בלתי הפיך בהמשך. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין