אחרי ניתוח קטרקט-כמה שאלות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/10/2020 | 09:48 | מאת: אביחי

שלום, עברתי ניתוח קטרקט לפני יומיים. הביקורת שלי תהיה רק ביום שני ואני קצת דואג. 1. האישון שלי בעין המנותחת עדיין גדול יותר מהעין השניה, מתי הוא אמור לחזור לגודל המקורי שלו? 2. עדיין יש לי סימן לבן בעין של החתך שעשו לי,זה יחלוף מעצמו או שהסימן הזה תמיד יישאר? 3. אני רואה את הצבעים יותר חזקים לעומת קודם, אבל עדיין רואה מטושטש. מתי זה יעבור לי? 4. האם אני יכול לחזור לעבוד בעבודה משרדית? תודה

שלום אביחי! כל הדברים שתיארת יכולים להיות נורמליים לחלוטין אחרי ניתוח קטרקט. אם אתה מודאג אני מציע שתתייעץ טלפונית עם הרופא או המחלקה המנתחת. בהחלט ניתן לחזור לעבודה משרדית על פי הנחיות הרופא המנתח. רפואה שלמה!

מנהלי פורום בריאות העין