בקשר לנזק מעדשות מגע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/10/2020 | 16:16 | מאת: NOT_FOUND

היי אני מרכיב עדשות מגע כבר 5-7 שנים, רציתי לשאול האם שימוש ממושך בעדשות מגע יכול להסב נזק בלתי הפיך לעיניים ? (אני לא מתכוון לסיבוך של חיידק) אני מתכוון לנזק שנוצר משימוש מתמשך שמצטבר עם השנים שלא ניתן לטיפול.(נזק בלתי הפיך) כמו לדוגמה שמעתי על שריטות קטנות של הקרנית, יובש או צמיחת כלי דם . האם הדברים הללו מתרפאים עם הפסקת השימוש בעדשות ?

השינויים שאתה מתאר הם הפיכים, אם נמצאים במעקב ומטפלים בעיניים בצורה תקינה.

21/10/2020 | 20:59 | מאת: NOT_FOUND

אני לא נמצא תחת מעקב של רופא עיניים .. רק ע"י אופטמטריסט שסה"כ רק בודק לי את הראייה פעם בתקופה .. אם החלטתי לחזור למשקפיים, הדברים הללו במידה וקיימים ייעלמו מעצמם ? או שיש לעשות בדיקה אצל רופא עיניים ? תודה על המענה :)

מנהלי פורום בריאות העין