בדיקת mri מול המציאות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/10/2020 | 19:20 | מאת: שרית

שלום רב, לפני כשנתיים אימי אובחנה עם aion ובתוך 10 ימים הפכה לעיוורת. בבדיקת mri שהתקיימה לאחר 21 יום מקרות האירוע נראה שהכל תקין. מצ"ב הבדיקה. שאלתי: איך יתכן הפער בין הבדיקה למציאות והאם יש מקום לבדיקות נוספות.

שלום שרית כדאי להתייעץ עם נוירואופתלמולוג - רופא עיניים שמומחה בדיוק לבעיות הללו. יש צורך לוודא את האבחנה ולחפש בmri ובבדיקות הדמיה אחרות ממצאים שתומכים בה. העובדה שבדיקת הmri נראית תקינה לא פוסלת את האבחנה. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין