חןדש אחרי ניתוח קטרקט וראיה לא מדןיקת ורהןטה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/10/2020 | 15:54 | מאת: סוזנה

שלוםלפני חודש עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין. בביקורת אחרי יום היה תקין, ראייה נהדרת? הוסרה עגשת הזכוכית כמובן . אני עם מולטיפןקל אבל לא עשיתי את ההוספה בזמן הניתול כי העלות הכספית גבוהה לתוספת.ובמילא אצטרך משקפיים לקרוב היום לאחר שתי ביקורות, יום אחרי ושבוע אחרי? עדיין הראייה לא חדה. צפויה לבחקורת בעוד שבוע. מה הסיבות לכך והאם הניתוח נכשל או שטיפול תרופתי יעול לעזור?

הי סוזנה את עדיין די קרובה לניתוח וישנן הרבה סיבות לכך שהראיה לא חדה. ראשית כל ייתכן ואת צריכה משקפיים (גם לרחוק). ייתכן והעין עדיין מחלימה וישנה דלקת קלה, יובש בעין הוא מצב נפוץ שמופיע גם חודשים אחרי ניתוח קטרקט ויכול לפגוע בראיה. בקיצור אני מציע להמתין לביקורת אצל הרופא המנתח ולשמוע מה דעתו ואיזה טיפול תרופתי או אחר יכול לעזור לך. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין