ניתוח להורדת משקפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/10/2020 | 14:24 | מאת: איה

שלום מאיה מספר אפשר לעשות ניתוח? הבן שלי בן 16 האם זה יכול לעבור(בשני העיניים יש לו מספר אבל עין ימין מספר יותר גדול ) האם זה עוד יכול להסתדר כרגע ברוך ה טפו טפו זה לא כזה ממש מספר גרוע ברוך ה זה עוד יכול להסתדר? אם לא מה ניתוח עיניים יעשה? תודה רבה

שלום איה הפתרון הכי פשוט בשביל בנך הוא הרכבת משקפיים או עדשות מגע. כשיגיע לגיל 18 יוכל להגיע לבדיקה ולראות אם אפשר לנתח אותו על מנת שלא יזדקק למשקפיים, באופן עקרוני אפשר לנתח גם מספרים קטנים אם יש צורך. בחלק מהמקרים המספר נשאר יציב אחרי גיל 16 ובחלק גדל או קטן, זה משתנה מאדם לאדם ותלוי במספר (פלוס, מינוס, צילינדר). כדאי לבצע מעקב תקופתי אצל רופא עיניים. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין