דלקת בלחמית העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/10/2020 | 20:20 | מאת: חופית

שלום, אובחנה לי לפני כעשרה ימים דלקת בלחמית וקיבלתי טיפול בטיפות ומשחה. היום הייתי בביקורת אצל רופאת עיניים עקב כך שעדיין יש צריבה בעיניים.. היא קבעה כי אכן נשארה מעט דלקת אבל היא לא ממליצה להמשיך עם הטיפות הסטאורידיות ושיש יובש בעיניים ושיש לטפלו. היא המליצה על סיסטיין באלאנס.. אך ברגע ששמתי אותן חשתי צריבה מטורפת בשתי העיניים וגרד חזק מאוד שלא הפסיק עד ששטפתי את העיניים במים. יש מצב שאני אלרגית?? או שזו תגובת העין כי היא מודלקת ויבשה? ניסיתי לאחר מכן לשים סיסטיין אולטרה והעיניים הגיבו דווקא בסדר.. אך היא אמרה שאני צריכה אתהבלאנס ולא את האולטרה, שהאולטרה פחות מתאים. מה לעשות? תודה רבה.

אם הטפות גרמו לצריבה כפי שאתה מתאר, אין סיבה לשים אותן, עדיף הטפות שלא גרמו לצריבה

מנהלי פורום בריאות העין