ריס שנכנס לעין ונעלם בתוכה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/10/2020 | 16:36 | מאת: מיכל

היי נכנס לי ריס לעין ולאחר מאמץ להוציא אותו הוא עלה למעלה ו"נעלם" אך כמובן עדיין בפנים. האם הוא יצא מתישהו (הוא לא מורגש)? ואם לא, זה מסוכן? תודה מראש!

הי מיכל סביר להניח שאם את לא מרגישה את הריס הוא יצא מהעין. אם הוא מתחת לעפעף רופא עיניים יוכל להוציא אותו בקלות ואם יש לך ספק פשוט גשי לרופא. בכל מקרה הריס לא יכול להעלם שם למקום שאין גישה כדי להוציא אותו. מתחת לעפעף יש מעין "כיס" של רקמה והריס לא יגיע אל מאחורי העין. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין