ניתוח קטרקט.........

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/09/2020 | 21:23 | מאת: הודיה

היי אני אמורה לעבור ניתוח קטרקט (רגיל, לא לייזר) בקרוב ויש לי 2 שאלות. 1 . האם חייב שיהיה איתי מלווה בניתוח או שאני יכולה להגיע לבד? 2. במידה ואצטרך משקפיים אחר כך, האם ניתן לבצע ניתוח להסרת המשקפיים?

הי הודיה! לגבי שאלת המלווה - תלוי בנהלים של המקום שבו תעברי את הניתוח. במקומות שאני מנתח נהוג להביא מלווה. לגבי שאלתך השניה, זה תלוי בתוצאות הניתוח ובמספר דברים נוספים שצריך לבדוק כמו עובי הקרנית והמבנה שלה. במידה ויהיה צורך בכך תוכלי להתייעץ עם רופא שעושה את הניתוחים האלה לאחר ניתוח הקטרקט. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין