אורות מהבהבים בשולי טווח הראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/09/2020 | 21:30 | מאת: מיכל

שלום. אני בת 44. יש לי הפרעה עצבית כלשהי שאינה מוגדרת. לאחרונה אני רואה אורות מהבהבים. זה נראה כמו אור צהוב עגול בשולי טווח הראיה. זה מופיע בשתי העיניים. הייתי אצל רופא עיניים. הוא בדק במהירות ואמר שאין היפרדות רשתית. למעשה הראיה עצמה תקינה. לעיתים אני רואה הבזקים בשולי טווח הראיה. לאחרונה גם היתה לי קפיצה בעין משך חודש וחצי. זה עבר אבל נמשך זמן רב. מה ניתן לעשות ? איזו בדיקה ניתן לבצע שתברר מה מקור הבעיה ? תודה.

שלום מיכל! התלונה שלך דורשת בדיקה מקיפה של רופא עיניים הכוללת הרחבת אישונים ובדיקה של היקף הרשתית עם עדשה מתאימה. בסך הכל התלונה שלך מתאימה להיפרדות זגוגית שאינה דורשת טיפול מיוחד...אבל יש לוודא שלא מדובר בהיפרדות או קרע ברשתית. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין