טיפול בעין עצלה בגיל בוגר יחסית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/09/2020 | 15:42 | מאת: סטיב המגניב

שלום אני נולדתי אם עין עצלה ולצערי הרב בבית היולדות לא גילו זאת בשלב מוקדם הורי רק באזור גיל עשר גילו שאני לא רואה וניסו טיפול בסגירת העין החזקה אך כילד לא הצלחתי להיסתובב ככה בפומבי עכשיו אני בן 21 ואני מרגיש שהראייה שלי מידרדר עוד יותר רציתי לישאול אם עוד יש אפשרות לנסות להציל את עין שמאל שלי שאני כימעט 100 עיוור בה או שביגלל הגיל הסיכוי אבוד

הי סטיב אם אכן מדובר בעין עצלה, סביר להניח שלא ניתן לעשות דבר בגיל 21. כדאי ללכת להתייעץ עם רופא שיוכל לבדוק אם יש גורם נוסף לראייה הירודה בעין שאולי אפשר לתקן. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין