ניתוח קטרקט עין ימין-בת 27

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/09/2020 | 10:53 | מאת: הודיה

שלום, אני בת 27 והופניתי לניתוח קטרקט בבית חוליפ, כרגע לעין ימין. אני מאוד מתלבטת אם לעשות בבית חולים או דרך רופא פרטי בלייזר? הבנתי שבכל מקרה אצטרך משקפיים? מה היית ממליץ לעשות? האם לא כדאי לחכות עד שהמצב יהיה ממש נורא ןרק אז לעשות את הניתוח? אציין שזה תורשתי ואמא שלי גם עברה ניתוח בגיל 23 תודה

אם יש ירוד והוא מפריע לראיה, אין מקום לחכות, המצב לא ישתפר.

07/09/2020 | 19:52 | מאת: הודיה

אבל הרופאה שבדקה אותי אמרה שאולי עדיף כרגע לדחות את הניתוח ולהשתמש במשקפיים (כי יש לי גם מספר) השאלה אם זה עדיף?

מנהלי פורום בריאות העין