ראייה מטושטשת בטלפון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/08/2020 | 11:10 | מאת: רוני

כאשר אני משתמש בטלפון הנייד ומתמקד בו מעל לדקה אחת אני רואה את כל מה שמרוחק לי מעט מטושטש - הדבר מסתדר לאחר חצי דקה ואז רואה חלק. שמתי לב שכאשר אני משתמש באותו אופן במסך מחשב, טלוויזיה הדבר אינו נגרם. למה רק כאשר אני משתמש בטלפון מעל דקה לערך ומסתכל סביבי אני רואה עצמים מרחוק מעט מטושטש ואז מסתדר ?

הי רוני טלפון אנחנו מחזיקים קרוב יותר ממסך מחשב. ייתכן ויש לך בעיה בראיה לקרוב ואתה זקוק למשקפיים... מציע לך להיבדק אצל אופטומטריסט ואם הבעיה לא נפתרת גם אצל רופא עיניים. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין