יובש חזק מאוד בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/08/2020 | 11:47 | מאת: אופיר

בן 51. לאחר תקופה של צריבות חזקות עם דמע בעין מלוות לעיתים בנזלת ניגשתי לרופא. מצא יובש נוראי בעיניים וspk. נתן לי היילוגל כל שעתיים. הבעיה כשאני שם היילוגל מיד מתחילה אותה צריבה דמעות ונזלת. האם זה תקין? האם אני בסכנה לאבד ראיה? תודה

שלום אופיר נתחיל מהסוף: אתה כנראה לא בסכנה מיידית לאיבוד ראיה אבל יובש מתקדם ללא טיפול בהחלט יכול לפגוע בראיה ובאיכות החיים. לגבי הטיפול- טיפול בתחליפי דמעות לא חייב לשרוף. אפשר להחליף את הטיפול לג'ל אחר או לטיפות ומשחה שיגרמו לך לפחות סבל. ישנם הרבה תכשירים בשוק. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין