עשו עלי לייזר ירוק בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/08/2020 | 20:47 | מאת: דניאללל

היי דוקטור הלכתי בקניון ופתאום הרגשתי שנכנס לי משהו לעין והעין נסגרה, לא ידעתי מה זה ואז לאחר 2 שניות ראיתי על הרצפה סימון של לייזר ירוק , לא ראיתי מאיפה זה מגיע, אבל אני מניח שסונוורתי על ידי הלייזר הזה... עברו כמה ימים לא מרגיש בעיה.. אבל הבנתי שלייזר ירוק זה מסוכן... מה לעשות?

שלום דניאל אכן פגיעה של לייזר ירוק בעין יכולה לגרום בעיות. אם אין לך הפרעה בראיה סביר להניח שהכל בסדר....אבל אי אפשר לדעת כמובן בוודאות בלי בדיקה של רופא עיניים. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין