אודם משמעותי בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/08/2020 | 20:43 | מאת: דוד

בס״ד למומחה שלום רב. לפני כשבועיים, ביום שני, קמתי בבוקר עם אודם משמעותי בעין ימין שנבע מהתבלטות כלי דם רצינית (בצד הקרוב לאף). מאז ללא שינוי ממשי - לעיתים נראה שיפור קל אבל לא מתמיד לצערי... לפני כשבוע חלק מנימי הדם אף דיממו מעט אבל ההמטומה ב״ה נספגה. ב״ה אין שינוי תחושתי או אחר, רק קוסמטי לכאורה, אך הדבר מדאיג מעט... מעבר לכך גם עין שמאל מאדימה מעט. יש מה לעשות? יש צורך לעשות משהוא? בתודה מראש...

דוד שלום! ממליץ להיבדק אצל רופא עיניים כדי לאבחן במה מדובר. רפואה שלמה!

17/08/2020 | 11:39 | מאת: דוד

רוב תודות על המענה המהיר! האם עד הביקור אצל הרופא יש מקום לשימוש במשחת סינטומיצין לעין, או שעלול להזיק יותר מלהועיל? אם כן, באיזה אופן ותדירות?

לא. אין מקום לטיפול התרופה הדורשת מרשם ללא הוראת רופא.

מנהלי פורום בריאות העין