הרפס עיניים ויובש קשה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/08/2020 | 23:22 | מאת: מיכל

זה זמן רב שאני סובלת מהרפס עיניים הוא תוקף אותי כל כמה חודשים תחושה קשה כמו מחטים דוקרים בעיניים שריפה בןערת בעיניים משתמשת לצורך כך במשחת זובירקס וכן להגנה לוקחת 2 כדורי זןבירקס בכל יום למניעת התקף ההרפס אבל למרות ההגנות הוא שןב תוקף מה עושים זה סבל נוראי

12/08/2020 | 13:39 | מאת: מיכל

האם מצב כזה של צריבה קשה בעין יכול לנבוע גם מיובש בעין כי אני גם סובלת מיובש בעיניים בעיקר בעין שאמל תודה

16/08/2020 | 21:02 | מאת: מיכל

לא מבחנה למה אני לא זוכה למענה הולם

הי מיכל צריבה כזו בעין יכולה לנבוע מהרפס אבל גם מיובש וגם מעוד כמה מחלות של העין. אני מציע שתמשיכי את הטיפול המונע בכדורים וכאשר מופיעה שוב צריבה תפני לבדיקה כדי שהרופא יוכל לאבחן אם מדובר בהרפס או גורם אחר. אם אכן מדובר במספר אירועים של הרפס המופיעים תחת טיפול מונע הרופא המטפל ידע איך לשנות את הטיפול בהתאם. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין