בעית חדות עין לאחר ניתוח AGV

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/08/2020 | 09:58 | מאת: שלומי

שלום רב, עברתי ניתוח AGV ואני שבועיים אחרי הניתוח, ולא רואה טוב כלומר הראייה אינה חדה בעין המנותחת הלחץ ירד אבל אין חדות ואני רואה מטושטש בסיכום נירשם לי שיש בצקת בקרנית, האם זו יכולה להיות הסיבה לבעיית החדות של העין האם הדבר משתפר עם הזמן? וכמה זמן הוא מספיק כדי לבחון את בעיית החדות? תודה למענה שלומי

הי שלומי אני מניח שאתה מתכוון להשתלת מסתם אחמד בעין. ישנן הרבה סיבות שבגללן חדות הראיה אינה חוזרת לנורמה לאחר ניתוח כזה. שבועיים אחרי ניתוח זה בכל מקרה מעט זמן ובהחלט יכול להיות שהעין מתאוששת מהניתוח והראיה תשתפר. בצקת בקרנית יכולה להסביר חדות ראיה חלקית. מכיוון שהאפשרויות הן רבות ואתה מאוד קרוב לניתוח אני מציע לך להיבדק אצל הרופא המנתח ולהתייעץ איתו לגבי מה שמטריד אותך הטיפול הנדרש. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין