לאחר ניתוח קטרקט תופעות לואי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/08/2020 | 13:38 | מאת: מייק

עברתי ניתוח קטרקט לאחריו נוצר שטף דם כמה זמן יעלם ? כמה זמן יקח לאישון המוגדל יחזור לגודלו הטבעי ולא אסונוור

שלום מייק! קצב ההעלמות של שטפי הדם משתנה ממטופל למטופל ותלוי גם בתרופות שהוא לוקח ובסוג המדויק של הניתוח. בדרך כלל מספר ימים עד שבועיים-שלושה. האישון חוזר לגודלו בין כמה שעות לאחר הניתוח לבין כשבוע לאחריו בתלות בסוג התרופות שבהן השתמשו לפני ובזמן הניתוח. שים לב שסינוור לאחר ניתוח קטרקט יכול להימשך גם אחרי שהאישון חוזר לגודלו הרגיל כחלק מההחלמה מהניתוח בגלל דלקת/יובש וכדומה ולכן כדאי להיוועץ ברופא אם משהו מטריד אותך. בריאות שלמה!

03/08/2020 | 20:13 | מאת: NHHE

תודה על התשובה המפורטת

04/08/2020 | 03:03 | מאת: מייק

שלום האם למרות שלאחר ניתוח קטרקט נוצר שטף דם לחזור ליטול אספרין ?

אין בעיה לחדש הטיפול באספרין

מנהלי פורום בריאות העין