משקפיים וכאבי ראש באזור המצח מעל הגבות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/07/2020 | 20:29 | מאת: יעל

שלום ד"ר, האם מספר צילנדר לא נכון במשקפיים יכול לעשות כאבי ראש? כל הזמן יש לי כאבי ראש באזור המצח שמתי לב שזה אחרי הרכבת המשקפיים האם יש קשר? או שאם היתה בעיה היה צריך לכאוב לי העיניים? תודה

שלום יעל! בהחלט. הרכבת משקפיים עם מספר לא נכון וצילינדר לא נכון בהחלט יכולים לגרום לכאב בעיניים וגם מעליהם. כדאי ללכת לאופטומטריסט ולוודא שהמספר שלך מתאים. כמובן שישנן הרבה סיבות לכאבי ראש...ולכן חשוב לערוך בירור רחב יותר אצל רופא המשפחה אם הכאב לא חולף. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין