אלו עדשות יומיות עלי לקנות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/07/2020 | 16:19 | מאת: יסמין

הי יש לי מרשם עיניים חדות עין שמאל 6/15 עם תיקון חדות עין שמאל 6/15 ללא תיקון האם זה אומר שאין צורך בצילינדר? איך אני יודעת אלו עדשות יומיות עלי להזמין?

שלום יסמין! תוצאות הבדיקה האלה (6/15) הן של חדות ראיה. חדות הראיה בודקת כמה רואה העין שלך לעומת עין שנחשבת "רגילה" או ממוצעת. אפשר לבדוק את חדות הראיה עם ובלי משקפיים או עדשות או תיקון אחר. כדי לדעת מה מספר המשקפיים או העדשות שדרוש לך את צריכה בדיקת רפרקציה של העיניים. את הבדיקה הזו יכול לעשות כל אופטומטריסט. אם יש בעיה מיוחדת בעין שמונעת ממנו למדוד את הרפרקציה שלך או להתאים משקפיים הוא בדרך כלל ישלח אותך לבדיקות נוספות אצל רופא העיניים. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין