בזקי אור.....מודאגת.....

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/06/2020 | 09:20 | מאת: מודאגת

שלום אני בת 32 היום בבוקר קרה לי משהו מוזר התעוררתי בבוקר בבית לא הרגשתי כלום אחרי 10 דקות יצאתי לשמש פתאום אני רואה בזקי אור או משהו מבריק בצורת עגול או ענן מול העיניים בשדה הראייה...נכנסתי לעבודה גם נשאר.. אחרי כמעט עשרה דקות נעלם...אני כל כך לחוצה ופחדנית ממה זה יכול ? אולי בגלל אחרי שינה ממושכת ולשפיה חאור שמש או למשל נכנס מים לעין כאשר התרחצתי בבוקר אשמח לתשובה אני לחוצה אין פגיעה בראייה תודה

17/06/2020 | 09:24 | מאת: מודאגת

כמו ברק מהבהב בצורה עגולה כמעט שנעלם אחרי עשר דקות ..

סביר להנית שמדובר בהפרדות זגוגית. תהליך טבעי בעין. אך יש צורך בבדיקה של רופא עיניים לודא שאין דברים אחרים.

17/06/2020 | 17:44 | מאת: מודאגת

לא הבנתי מה הכוונה שסה תהליך טבעי? אין סכנה

תהליך טבעי אינו מסוכן

מנהלי פורום בריאות העין