התלבטות לגבי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/06/2020 | 18:27 | מאת: שיר

שלום אני בת 26 בריאה. עשיתי בדיקת עיניים והרופא נתו לי הפניה לניתוח קטרקט, אבל אני מאוד מתלבטת אם לעשות לפי ההפניה דרך בית החולים (ברזילי בקרה שלי) או לשלם כמה אלפים ולעשות דרך רופא פרטי? הבנתי שבבית חולים עושים רק ניתוח רגיל ולא לייזר ואי אפשר לבחור את המנתח וזה החיסרון ולכן אני מתלבטת. אשמח לדעת האם יש הבדלים מהותיים בעיקר מבחינת תוצאה ואם היית ממליץ לשלם ולעשות דרך רופא פרטי או שמה שבית החולים מציע מספיק ומומלץ? תודה.

בתי החולים בארץ הם ברמה גבוהה מאוד. לא ניתן לבחור מנתח וזה החיסרון. לשיקולך אם לעשות הניתוח באופן פרטי או לא.

מנהלי פורום בריאות העין