אודם וכאב בקצה העין ומעט הפרשות לבנות בבוקר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/06/2020 | 07:14 | מאת: ריקי79

יש לי אודם בעין שמאל בלבד שמלווה בכאב בעין אין הפרשות במשך היום בבוקר אחרי שינה יש מעט הפרשה בקצה העין לבנה רופא משפחה נתן לי טיפות דתאמיצין 3 פעמים ביום למשך 7 ימים יש לציין שיש לי שיפור באודם ובכאב ואין הפרשה כבר לאחר יום אחד של טיפול האם משך הזמן לטיפול והמינון נכון? כי קראתי באינטרנט שאסור להפסיק את הטיפול במכה בגלל שיש בתכשיר סטרואידים. יש לציין שלפני התחלת הטיפול הייתי עושה שטיפות לעין עם תה קמומיל וזה רק מעט הקל ל שעה ולא מעבר

אפשר לרדת לפעמיים ביום ליומיים פעם ביום ליומיים ולהפסיק. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין