שימוש בטיפות רסטאזיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/06/2020 | 14:34 | מאת: מוטי

שלום, אני בחור צעיר, ורופא העיניים שלי רשם לי טיפות רסטאזיס בעקבות תלונות על תחושת אי נעימות בעיניים לעיתים קרובות, קושי בהרכבת עדשות מגע ועוד. אני קצת חושש מתחילת הטיפול בטיפות. רציתי לשאול - האם הטיפול הפיך? כלומר, אם החלטתי להפסיק לאחר כמה שבועות, האם המצב יחזור למה שהיה טרם תחילת הטיפול? הבנתי שהטיפות האלו גורמות לייצור מוגבר של דמעות בעיניים, אז מה אני בדיוק ארגיש לאחר מכן? יש לי יובש בעיניים אבל הוא לא מאוד חמור. אשמח לקצת סדר בעניינים אני די חושש. אשמח לעזרתך. תודה

את הטיפול ניתן להפסיק בכל שלב. במקרים רבים יש שיפור ביצור הדמעות עם הקלה בתסמינים.

מנהלי פורום בריאות העין